Jana Kalousová 1.4.2017, 06:46 Sdílet 6. 1. Čerstvé a chlazené potraviny – 47 procent Za běžné nákupy utratil každý Čech minulý rok v průměru 77 520 korun. A jak vypadala průměrná struktura jeho nákupního košíku podle agentury GfK? 5. 2. Nápoje – 16 procent 4. 3. Polotovary – 9 procent Zobrazit další Sdílet TÉMATA spotřební košík nákupy Češi útrata
Moravští a čeští vinaři letos přivezli z Vídně 327 medailí, nejlepším národním producentem je Vinařství Piálek & Jäger redakce G.cz
Big Mac jako symbol luxusu: Na otevření prvního McDonald's v Československu dorazily i celebrity Martin Miko
Vincent van Gogh našel ve smrti klid, který na zemi najít nemohl: Mezi významné umělce se zařadil až po retrospektivní výstavě v galerii Bernheim-Jeune Jan Fiedler