fb pixel 10 životních pravd, které jsme si odnesli ze sledování seriálu Beverly Hills 90210 – G.cz
Vyhledávání

10 životních pravd, které jsme si odnesli ze sledování seriálu Beverly Hills 90210

Pamatujete si na seriál Beverly Hills 90210? Celá jedna generace byla u nás na tom seriálu odkojena. Mladší ročníky tento skvost většinou neznají, a je to škoda, protože tento seriál nám předal spoustu životních mouder.

Dominik Landsman
Dominik Landsman 26.2.2018, 09:03

Pozorný divák si totiž ze sledování Beverly Hills 90210 odnesl nejen příjemný zážitek, ale rovněž i něco do života. Co nám seriál prozradil o životě?

1. Studovat na střední se dá, i když vypadáte na třicet.

2. Jestliže jste kudrnatá, obrýlená a neatraktivní žena, které táhne očividně minimálně na čtyřicet, jste šprtka, která se řídí pravidly, v životě jste neudělala nic zajímavého, pořád můžete být v partě třicátníků, kde je například i děsně hustej týpek, co jezdí na surfovacím prkně.

3. Je jedno, že máte divně vypadající kozy a neumíte hrát. Když je váš otec producent seriálu, tak v něm prostě hrát budete.

4. Je úplně normální se na střední scházet v bistru a skamarádit se s majitelem bistra, kterému se svěřujete se svými problémy a jehož pohnutky můžou být nejasné.

5. Je běžné, že na střední chodíte s klukem, ale nechcete s ním spát, protože si to šetříte až po svatbě. Takový kluk totiž bude těch deset let čekat a vůbec vás nepošle do prdele.

6. Když jste muž v partě mladých lidí a nestýkáte se s nikým jiným než se svou sestrou dvojčetem, holkou, co se sexem čeká až po svatbě, čtyřicetiletou kudrnatou hrůzou s brýlemi a poměrně atraktivní blondýnkou, nesmíte váhat, nebo vám tu blondýnku ošuká váš kamarád, co brázdí vlny na surfu, a vy pak musíte dělat redaktora školních novin.

7. Pokaždé, když se na střední škole napijete alkoholu, tak se stane něco strašného a vy se z toho potom musíte poučit, že alkohol je špatný.

8. Když máte se svou sestrou, dvojčetem, úplně parádní vztah, probíráte spolu své problémy a jste si blízcí, ona se potom někam odstěhuje nebo co, tak potom jí už ani jednou nezavoláte a vůbec o ní nemluvíte.

9. Největší rebel budete tehdy, když jezdíte na surfu, ošukáte jediný dvě šukatelný kamarádky, tváříte se jako outsider, jste tvrďák, ale zároveň máte děsně filosofický řečičky, pořád někomu promlouváte do duše a říkáte drogám NE.

10. Steve Sanders je natolik debilní postava, že o tom kudrnáči nejde ani nic pořádnýho napsat. Proč s ním kamarádili? Protože měl prachy? Asi jo. I když tam měli prachy všichni. I ten Dylan si jezdil na motorce. Kde na ni vzal? Napište prosím do komentářů, kde vzal Dylan na tu svou motorku, protože já to nevím.

A tady zase máte deset životních pravd, které se dozvíte z pořadu Soudkyně Barbara.

Podobné články

Doporučujeme

Další články