fb pixel Páteční komiks: O děsivých matkách prahnoucích po vnoučatech – G.cz
Vyhledávání

Páteční komiks: O děsivých matkách prahnoucích po vnoučatech

Občas jde z našich drahých maminek strach. Čím jsme starší, tím víc se neupínají k naší kariéře, dobrému zdraví a štěstí, ale k naší reprodukci. Kdy jim už konečně dáme vnoučata? Brzy se z toho stává námět vhodný pro horor.

Veronika Doleželová
Veronika Doleželová 17.7.2015, 15:23

Když je vám něco přes dvacet dva let, začnou se na vás obracet nejen matky, ale i drahé babičky. Mají o vás totiž strach - nejste vdané a nemáte děti. Je to asi nějaké generační onemocnění, myslí si, ale vy jen víte, že se nechcete vrhat do dětí a věnovat minimálně 18 let života těžké dřině a výchově, jako to ony dělaly s vámi (a protože víte, že to občas bylo opravdu, opravdu velmi těžké, víte stoprocentně, že si to chcete zatím nechat ujít). A to milé maminky, téměř skoro-babičky, vůbec nechápou. Jak si jen můžete odpírat něco tak kouzelného, jako je mateřství? Jak jim to můžete vědomě dělat?

O děsivých maminkách, prahnoucích po novém členu rodiny, se nedávno rozkreslil jeden šikovný ilustrátor, Kendall Hale, trochu cynik, ale rozhodně mu neschází humor. Na chlapa tuhle nemilou dívčí situaci vystihl naprosto perfektně. Co vy, dámy? Poznáváte se?

Více z Kendallovy práce najdete na jeho blogu!

A protože komiksů není nikdy dost, tady si můžete prohlédnout 14 minimalistických příhod ze života zvířat.

Podobné články

Doporučujeme

Další články