Jana Kalousová 1.4.2017, 06:46 Sdílet 6. 1. Čerstvé a chlazené potraviny – 47 procent Za běžné nákupy utratil každý Čech minulý rok v průměru 77 520 korun. A jak vypadala průměrná struktura jeho nákupního košíku podle agentury GfK? 5. 2. Nápoje – 16 procent 4. 3. Polotovary – 9 procent Zobrazit další Sdílet TÉMATA spotřební košík nákupy Češi útrata
Kouzlo italské kulinářské tradice přímo v centru Prahy. Showroom SMEG ve Vodičkově ulici nabízí kvalitu, styl a autentickou gastronomii redakce G.cz
Moravští a čeští vinaři letos přivezli z Vídně 327 medailí, nejlepším národním producentem je Vinařství Piálek & Jäger redakce G.cz
Streamovací služby z duše nenávidím, zničily hudební trh, říká Petr Ostrouchov v (NE)BLÁZNI Martin Miko
Sověti na Měsíci: Sonda Luna 2 byla prvním člověkem vyrobeným objektem, který dosáhl povrchu jiného nebeského tělesa Jan Fiedler
Receptem na růst českých mezd není dovoz levných pracovníků, ale robotizace a modernizace výroby Martin Miko
Masakr ve věznici Attica: Vězeňskou vzpouru potlačila policie brutálním zásahem, během kterého nevybíravě zastřelila vězně i rukojmí Jan Fiedler
Potopení parníku Laconia: Během nechvalně proslulého incidentu druhé světové války zemřelo přes 1500 lidí Jan Fiedler
Ponorka Turtle a její úděl: Historicky první ponorkový útok skončil nezdarem, koncept podvodních plavidel se však ujal Jan Fiedler
Martina Navrátilová se do komunistického Československa vrátit nechtěla: Zelenou kartu v USA získala během jednoho měsíce Jan Fiedler