fb pixel
Vyhledávání

Recept dne: Paštika z tofu s toustíky z tmavého chleba

Zdroj: Hellmann´s

Příprava je rychlá a jednoduchá. Ideální, když vás honí mlsná nebo chcete pohostit návštěvu.

Nikola Nádvorníková
Nikola Nádvorníková 3.8.2016, 11:00

INGREDIENCE:


400 g bílé tofu
200 g uzené tofu
2 velké cibule
2 lžíce oleje
1 plechovka cizrny i s nálevem (400 g)
4 stroužky česneku
snítka tymiánu
sůl
4 lžíce majonézy Hellmann´s Delikátní

Koření

špetka sušeného zázvoru, špetka majoránky, špetka muškátového květu, mletý kmín, pepř


POSTUP:

1. Ve větší pánvi necháme na oleji pomalu orestovat najemno nakrájenou cibuli, až získá zlatohnědou barvu. Poté přidáme utřený česnek a tymián a jen krátce (max. 1 minutu) opečeme.

2. Vložíme rozdrcené bílé i uzené tofu a opečeme dozlatova. Podlijeme 2 dcl vody, uvedeme k varu a vypneme. Hmota by měla být vlhká. Necháme vychladit. Smícháme s cizrnou i s nálevem a majonézou. Ponorným mixerem nebo v robotu vymixujeme dohladka. Pastu dochutíme solí a kořením. Podáváme s chlebovými toustíky.

A TADY máte recept na zdravé a neodolatelné raw donuty.

Podobné články

Doporučujeme

Další články