fb pixel
Vyhledávání

V čistotě doma i v autě? Pořiďte si výkonného pomocníka

Zdroj: Bissell

Všichni to dobře známe. Sem tam nám něco v autě upadne, něco se vylije, v zimě máme boty samé bláto a udržet pořádek „na palubě“ je těžké. A jen co nám do auta nasedne dítě nebo pes, je definitivně po čistotě.

Komerční sdělení 1.4.2022, 08:30

Obaly od jídla a pití jsou to nejmenší, co ale otisky prstů (a pacek) na sedačkách, všude drobky a zbytky dobrot, kterými se děti občerstvují. Pokud se v tomhle popisu nacházíte, potřebujete opravdu hodně silného parťáka.

Jsou chvíle, kdy už se na interiér svého auta nemůžeme ani podívat. Jenže kde vzít čas a odvézt ho na vyčištění? Se skvrnami a nepořádkem v interiéru auta si poradí Bissell SpotClean Pro. A zapojit do práce můžete i ty, kteří nepořádek v autě napáchali!

Žádná skvrna není problém!

Ale pozor. Bissell SpotClean Pro pochopitelně nezápolí se špínou a nepořádkem jen v autě, ale i běžně v domácnosti. Poradí si se zaschlými, hluboko usazenými a odolnými skvrnami na podlahách všeho druhu, rohožích, kobercích, čalounění a právě i v autech.

Síle čističe neuniknou ani špatně přístupná místa, a to díky vysokému výkonu a dlouhé hadici. Navíc má Bissell SpotClean Pro velkou nádobu na vodu, díky tomu bude úklid vážně kvalitní a vy nebudete muset během úklidu vodu několikrát měnit. Čistič navíc disponuje oddělenými nádobami na čistou a špinavou vodu.

Ani mazlíčci neuniknou

Nemusíte mít obavy, že Bissell SpotClean zabere doma moc místa. Naopak – je lehký a kompaktní, místo pro něj jistě najdete. A dobře se také přenáší. Váš nový přítel v boji proti nečistotám nabízí dokonce tři varianty, které můžete při úklidu využít. Je to Bissell SpotClean ProHeat se standardním kartáčem, Bissell SpotClean PRO s velkým kartáčem a Bissell SpotClean Pet PRO uzpůsobený pro úklid po domácích mazlíčcích.

TÉMATA

Podobné články

Doporučujeme

Další články