fb pixel Hulihlad je nejlepší kuchař aneb 7 nejvymletějších kuchařských receptů od kuřáků marihuany – G.cz
Vyhledávání

Hulihlad je nejlepší kuchař aneb 7 nejvymletějších kuchařských receptů od kuřáků marihuany

+ DALŠÍ 3 FOTKY + DALŠÍ 4 FOTKY

Historie hulihladu sahá do daleké historie, kdy pradávné civilizace využívaly marihuanu především pro její tlumivé, léčivé a psychotropní účinky, které vyvolávaly. Kouřit se však marihuana začala až ve středověku, kdy se v arabských zemích postupně rozšířila především ve formě hašiše. Ten kouřili dokonce vojáci Napoleona, ale kvůli jejich následné otupělosti jim byl posléze zakázán. V roce 1843 byl ve Francii dokonce založen první hašišový klub v Evropě. Následky hulihladu jsou však dlouholeté tabu, o kterém se veřejně nemluví. Hulihlad je nekonečný a je doprovázen bizarní kulinářskou kreativitou, jež nezná hranice.

Martin Miko
Martin Miko 11.5.2018, 13:17

Jak se poprat s účinky marihuany? Jídlo pomůže

Účinky marihuany mají všeobecně 3 jasné fáze, které na sebe plynule zhruba během jedné hodiny navazují. První fáze probíhá po prvních minutách od zakouření a zahrnuje brnění těla a všeobecné uvolnění těla. Druhou fází vám začíná takzvané suché období, které doprovází dobrá nálada a příjemné navázání komunikace. U této fáze se doporučuje mít u sebe sladké pití, které zažene vaši žízeň. Po zhruba 30 až 60 minutách nastává fáze otupělosti a začíná se objevovat zmiňovaný hulihlad.

Zde je 7 nejbizarnějších pochutin, které vznikly díky hulihladu.

1. Chipsy Lays chilli&limetka s hořčicí

Není nic jednoduššího, než zapojit všechny chuťové pohárky najednou. Smažené ostro-kyselé chipsy v kombinaci s plnotučnou hořčicí splňují všechny požadavky k uspokojení huliče.

2. Cola s pomerančovým džusem

Zní to poněkud německy, ale zkuste si smíchat colu s pomerančovým džusem a sami neuvěříte, jak je to skvělá kombinace. Samozřejmě, že musíte být v opojném stavu, abyste to dokázali plně ocenit.

3. Špagety s nutellou

Porušte veškerá přikázání, kterým se řídí milovníci italské kuchyně a uvařte si špagety. Ty polijte rozehřátým máslem a na ně dejte pořádnou vrstvu nutelly. Ráj v ústech.

4. Eintopf smoothie

Hlavní je neřešit, jestli se to k sobě hodí. Do mixéru hoďte všemožnou zeleninu a ovoce. Stejně jste ve stavu, kdy vám je všechno jedno.

5. Chleba deseti vrstev

Ukrojte si krajíc chleba a namažte ho máslem. Dále na něj vrstvěte sýr, měkký salám, tvrdý salám, vejce, rajče, okurku, hořčici, kečup nebo olivy. Fantazii se samozřejmě meze nekladou, takže variant může být víc. Hlavní je, aby měl chleba co nejvíc chutí.

6. Vánočka s játrovkou

Ta přichází na řadu zejména v čase vánočním. Kombinace játrové paštiky s vánočkou s rozinkami a ořechy s sebou přináší rozmanitou paletu chutí, při které myslíte zároveň na dárky pod stromečkem a podzimní zabijačku.

7. Vymeleta

Jedná se o omeletu, kterou připravuje vymletý jedinec. Veškeré kouzlo spočívá v tom, že se rozpálí pánev a člověk na ni bezmyšlenkovitě hází všemožné ingredience od ředkviček, tuňáka, oreo sušenek nebo kyselých okurek. Vše se zalije vajíčkem. Dobrou chuť.

A zde je 5 důvodů, proč se zhulit v pracovní době.

Podobné články

Doporučujeme

Další články