Dřív blog, dnes už obří web, kde můžete strávit hodiny. Rozhovory s kuchaři, vlastní laborování s vařením, vyzkoušené recepty, vyzkoušené restaurace, vyzkoušené stánky, mohutná komunita kolem a všeobecně nakažlivé nadšení pro experimentování a užívání si jídla. Žádná snobárna, kterou tak často vidíme u českých foodblogerů.
Jednoduchý koncept nekonečné galerie opravdu slintacích fotek. Nadechněte se, nasajte to očima a klikněte pro další. Opět solidní zabiják času, ale třeba tu během prokrastinace načerpáte nějakou inspiraci.
Upřímná odpověď, kterou si mnozí kladou při ranních seancích před zrcadlem. Tyčinka Mars smažená v arašídovém těstíčku, posypaná nasekanými mandlemi, zalitá šlehačkou, vanilkovou zmrzlinou a čokoládou? Ano, přesně ta za to může. Na tomhle webu najdete všechny ty viníky. A neustále přibývají další!
Slanina je ten nejlepší vynález na světě. Sůl nad zlato? Nikoliv, slanina je totiž lepší. Na tomhle blogu ji baští na tisíc způsobů, a když jim varianty dojdou, tak si prostě nějakou vymyslí. Slaninovou zmrzlinou to opravdu jen začíná.
Všechno to jídlo se musí něčím zapít. Pivo je fajn, víno je super, ale pokud chcete udělat na někoho dojem, musíte vědět, co jde a nejde namíchat ze zbytků, co máte v domácím baru. Tenhle web má tolik receptů na špičkové pití, že už vám nikdy nebudou žádné flašky ve vitrínách překážet. Ani se tam neohřejou!
Masorádi si mohou dát přestávku, tenhle blog je pro vegetariány a všem ukazuje, co všechno jde bez mrtvých zvířátek uvařit. Všechno je samozřejmě skvěle nafocené, takže možná dneska večer vyměníte steak za něco zelenějšího.
Cestovní foodblog, jehož autoři obrážejí nejrůznější stánky s rychlým občerstvením, ochutnávají, a pak nahlížejí do zákulisí. Pokud vás vždycky zajímalo, jak se vyrábí ty úžasné věci, za které dobrovolně dáváte poslední stovku týden před výplatou, jste na správném místě.