fb pixel 10+10 hudebních interpretů, kteří letos zavítají do Česka a my se na to fakt hodně těšíme – G.cz
Vyhledávání

10+10 hudebních interpretů, kteří letos zavítají do Česka a my se na to fakt hodně těšíme

+ DALŠÍ 3 FOTKY + DALŠÍ 4 FOTKY

V roce 2019 se můžeme těšit na obrovskou dávku skvělých koncertů nejrůznějších hudebních žánrů, což zajisté oceňují všichni příznivci kvalitní muziky. Přinášíme vám výběr toho nejzajímavějšího, na co se letos můžete vypravit, takže buďte v pozoru a kupujte lístky dřív, než bude pozdě.

Martin Miko
Martin Miko 2.1.2019, 13:32

Ghostmane – 27. 1.

Americký rapper a producent Ghostmane navštíví na konci ledna pražskou Roxy s novou deskou pod názvem N/O/I/S/E. Koncert je sice beznadějně vyprodaný, ale Facebooku vstupenku pár dní před událostí určitě pořídíte z „druhé“ ruky.

Aminé – 7. 2.

Mladý talentovaný rapper Aminé dorazí do pražské Roxy na začátku února. Píše se o něm dokonce v The New York Times a hudebními kritiky je považován za jednoho z nejtalentovanějších interpretů mladé generace.

Twenty One Pilots – 16. 2.

O koncertu těchto amerických hvězd víme už od září loňského roku. Můžeme očekávat vyprodanou O2 arénu, takže kdo si vstupenku nepořídil, má nyní smůlu a své oblíbené hity od této kapely si může pustit leda doma na Spotify.

Little Big – 17. 4.

Ruský fenomén Little Big se postupem času vypracoval z klubové kapely do role headlinera festivalů. Z důvodu obrovského zájmu byla akce přesunuta z velkého sálu Lucerny do Malé sportovní haly, kterou podle očekávání kapela rovněž vyprodá.

Jamiroquai – 25. 5.

Jamiroquai sice v loni vystoupili na festivalu Colours of Ostrava, ale na festivalech jsou koncerty jiné než v klubech a halách. Na konci května zahraje tato hudební modla v čele s frontmanem Jayem Kayem v pražské O2 aréně.

Muse – 26. 5.

Britští Muse vydali v listopadu 2018 novou desku s názvem Simulation Theory, což je pravděpodobně jedním z důvodů, proč kapela vystoupí na pražských Letňanech pod širým nebem, kde zajisté uslyšíme i hity jako Starlight nebo Hysteria.

Tool – 4. 6.

Jedna z nejzajímavějších kytarových kapel Tool přijede v červnu do Prahy. O2 aréna už je beznadějně vyprodaná a zarytí fanoušci se nemohou dočkat vystoupení této atypické bandy, kterou v Praze ještě před pár měsíci nikdo nečekal.

Dropkick Murphys – 11. 6.

Irsko-američtí punkáči Dropkick Murphys opět dorazí do Prahy. Jedna z nejpopulárnějších celtic punk kapel tentokrát vystoupí v Tipsport Areně, kterou navštíví v rámci evropské tour.

Kool & the Gang – 26. 6.

Funkové legendy Kool & the Gang vystoupí na konci června v pražském Fóru Karlín. Těšte se na kultovní hity typu Celebration, Ladies Night nebo Fresh v podání zakladatelů hudebního kultu s názvem funky.

Ed Sheeran – 7. a 8. 7.

Jeden z nejpopulárnějších umělců současnosti Ed Sheeran odehraje dva koncerty na Letišti Letňany v Praze. První z koncertů už je vyprodán a ten druhý bude s velkou pravděpodobností rovněž narvaný k prasknutí. Neotálejte a kupujte lístky.

A kdo není spokojený s naší selekcí koncertů, může navštívit například vystoupení Mika Shinody, Boba Dylana, George Ezry, The Smashing Pumpkins, Ariany Grande, Metallicy, SUM 41, Bastille, Holywood Undead nebo Dope D.O.D..

A zde je 10 důležitých lidí, kteří nás v roce 2018 navždy opustili.

Podobné články

Doporučujeme

Další články