Jana Kalousová 1.4.2017, 06:46 Sdílet 6. 1. Čerstvé a chlazené potraviny – 47 procent Za běžné nákupy utratil každý Čech minulý rok v průměru 77 520 korun. A jak vypadala průměrná struktura jeho nákupního košíku podle agentury GfK? 5. 2. Nápoje – 16 procent 4. 3. Polotovary – 9 procent Zobrazit další Sdílet TÉMATA spotřební košík nákupy Češi útrata
Moravští a čeští vinaři letos přivezli z Vídně 327 medailí, nejlepším národním producentem je Vinařství Piálek & Jäger redakce G.cz
Nevyřešená vražda Charlese Waltona: Lidé si mysleli, že je čaroděj, proto ho neznámý pachatel zabil Martin Miko
Kde končí zdravé nasazení a nastává neřešený problém? České pracovní prostředí je tavicím kotlem všemožných závislostí Martin Miko
Vynálezkyně Mary Beatrice Kenner: Místo uznání a bohatství se dočkala rasismu a zapomenutí Martin Miko