Vaření je aktuálně velký hit. Vařit se učí pomalu každý, bez rozdílu pohlaví nebo věku. Chceš být tzv. in, tak vař. Žádné party někde v hospodě, ale pěkně doma, u domácího krbu. Asi to tak má i Filip Čermák, který vám v dalším díle The Rozhovors představí mladého kuchaře Martina Škodu, kterému se říká český Jamie Oliver.
„Je smažák prasárna?“ Tak zní jedna z prvních Filipových otázek. Martin se sice nejdříve kroutí, evidentně to jeho nejoblíbenější jídlo není a jak sám říká „není smažák jako smažák.“ Nakonec ale připustí, že když to nebude polotovar, tak je ochotný vzít ho na milost. Filipa také zajímají tipy na levná, studentská jídla. Přece jen to není tak dávno, kdy studentskou stravu řešil i on. Podívejte se, jaké rady porady mu mladý kuchař Martin dal.
The Rozhovors s Martinem Škodou zde: