fb pixel 7 mýtů o ženách, kterým věříme jen my, ženy – G.cz
Vyhledávání

7 mýtů o ženách, kterým věříme jen my, ženy

Celá tisíciletí žijeme v hořké nevědomosti.

Carrie Bradshitt
Carrie Bradshitt 30.5.2016, 15:30

Naše matky uvěřily svým matkám, jejich pramatky uvěřily našim prapramatkám a prapramatky uvěřily svým praprabábám. My následujeme genealogickou linii omylů a mýtů, které jednoho dne předáme i svým vlastním dcerám. Muži se shodují na tom, že jsme v mnoha ohledech úplně mimo.

Tohle je 7 z nich.

1. Žena musí být milá

Ani omylem! Žena klidně může být protivná jako trafika, hlavně když je přitom sexy. 90 % mužů zastává dokonce názor, že hysterky jsou velice žádané zboží. Takzvané „holky do nepohody“ vezmou muži do party, ale ne do postele.

2. Žena musí umět vařit

Další mýtus, který lidstvo pronásleduje od nepaměti. Žena by hlavně měla ráda jíst. Nic muže nepřitáhne víc než samice nad krvavým steakem.

3. Žena musí být vzdělaná

Řekl kdo? Stačí, aby byla hezká a divoká. Muž si s vámi nepotřebuje povídat o fenomenologii nebo Platonovi. Muž vás chce slyšet hlasitě vzdychat při orgasmu.

4. Žena musí být soběstačná

Naopak! Pokud si sama neumíte uříznout ani chleba, pravděpodobně nežijete sama, ale s mužem, který by vás na rukou nosil.

5. Žena musí být hezká

A jsme zase u toho. Krása je relativní a okaté panenky, kterých se muži bojí dotknout, aby jim neodpadl kus omítky, si mohou vystavit leda na zahradu vedle sádrového trpaslíka. Muži chtějí samici. Živočišnou, originální a svou.

6. Žena musí být přátelská

A která žena by se chtěla přátelit s jinou ženou, která má většinu mužů ve svém okolí omotaných kolem prstu nebo prsu? Žádná!

7. Žena musí být věrná

Nemusí. Musí se tak jen tvářit a umět v případných nevěrách chodit.

A TADY máte spoustu důvodů, proč je léto nepřítel většiny žen.

Podobné články

Doporučujeme

Další články